DruštvoSport

Sportski centar obučava neplivače

Organizuje se besplatna obuka za decu neplivače. U saradnji Sportskog centra, Grada Kruševca i Kancelarije za mlade deca neplivači od 7 do 11 godina će proći obuku. Ona će se održavati na otvorenim bazenima svakog ponedeljka, srede i petka od 19.00.

Plivanjem se možete baviti rekreativno, ali to je u isto vreme i ozbiljan sport sa izuzetno dobrim uticajem na celokupno zdravlje. Plivanje opušta, smanjuje nivo stresa i anksioznost. Tokom ovog kursa mališane će za plivanje osposobljavati spasioci i diplomirani profesori sporta i fizičkog vaspitanja koji rade u kruševačkom Sportskom centru.

Na ovu obuku će d ponedeljka 8. jula krenuti 25 mališana. Ona će trajati dve nedelje i imaće ukupno 6 termina. Potom će se upisivati nove grupe, sve zavisno od broja interesenata. Namera je bila da se prvenstveno upišu oni koji nemaju mogućnost da idu na redovne treninge. Kako je ovo prva godina kada se organizuje obuka, polaznici će biti svi zainteresovani. Organizatori se nadaju da će ova priča da zaživi i sledeće godine, i da će okupiti još veći broj dece.

Prijave za obuku za neplivače i dodatne informacija mogu se dobiti preko telefona sa brojem 062 341 990.

Foto: Sportski centar Kruševac

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!