Izrada sajtova i mobilnih aplikacija

Izrada sajtova i mobilnih aplikacija je naš posao. Ogromno iskustvo je iza nas: uradili smo preko 250 Internet sajtova. Veliki broj zadovoljnih komitenata može to da potvrdi u svakom trenutku.

Registracija domena, zakup hostinga i izrada sajta – sve na jednom mestu. Radimo registraciju i za domene drugih zemalja sem Srbije. Osim .rs, .com, .net, .org, .biz, .info registrujemo i domene u Švajcarskoj, Nemačkoj, SAD…

Koristimo najsavremenije Internet tehnologije.

Imamo sopstveni hosting

Zakupili smo vrhunske servere visokih performansi i izuzetne bezbednosti.

Radimo sve vrste sajtova:

  • za firme
  • za radnje
  • za uslužne delatnosti
  • Internet prodavnice
  • blogove
  • portfolio sajtove
  • galerije…

Brzo, povoljno kvalitetno. Sve opcije se mogu dogovoriti. Sve što ste videli negde na Internetu, a svidelo Vam se, možete imati i Vi na svojoj prezentaciji.

Novitet i ponudi je izrada sajtova sa tzv. “responsive” dizajnom. U vreme kad se za pristup Internetu sve više koriste mobilni uređaji, pametni telefoni i tableti, ovo je neophodna stavka u izradi svakog novog sajta ili redizajnu starog.

Ne radimo pornografske, političke, verske i religijske sajtove. Znamo da tako manje zarađujemo, ali – nije sve u novcu.

POSEBNA PONUDA ZA FIRME SA UVEDENIM SISTEMOM KVALITETA:

Ako imate uveden neki od sistema kvaliteta (ISO 9001, ISO 13485, ISO 14971, ISO 16949, IWA 1:2005, IWA 4:2005, IWA 2:2007, ISO EN 3834, ISO 14001, ISO 17020, ISO 17025……), onda ste svakako u obavezi da svoje sisteme stalno periodično unapređujete. To je poznato kao “koncept stalnog poboljšavanja” u oblasti svih navedenih sistema menadžmenta.  Neka od tih unapređenja možemo da Vam rešimo mi. To radimo kroz dodatak na postojeći sajt ili izradom novog: odnosi sa komitentima, menadžment dokumentacije, vođenje projekata (za pojedince ili grupu), online formulari i sl. Javite nam se i smanjite sebi troškove i trud uz sigurno pozitivnu ocenu ocenjivača. Imamo vrlo dobra iskustva u ovom delu posla.

Javite nam se i dogovorićemo se o svemu.

Telefon: 037 44 99 45

E-mail: webmaster@037info.net

Adresa: Dom sindikata III/9, Kruševac

Pogledajte neke od naših radova (klik na sliku Vas vodi na sajt):

izrada-sajtova

Ako želite da imate mobilnu aplikaciju, da se Vaš sajt i na mobilnim uređajima vidi jednako dobro kao na računaru – javite nam se.

Skip to content Click to listen highlighted text!