Kultura

Najava svirke u AKC Gnezdo

Najava svirke u AKC Gnezdo: 27. aprila (subota) sviraće Short Reports i Ludwig Ludwig. Ulaz je 400 dinara.

Short Reports su art-punk duo iz Novog Sada. Nastupali su na Exit-u 2023, NEXT festivalu u Luksemburgu, gde je duo predstavljao Novi Sad kao Evropsku prestonicu kulture, Nišville Jazz Festival 2023, B.A.R.F. Festival u Beogradu, PIN Muzička konferencija u Skoplju 2022, Kaleidoskop kulture Novi Sad 2022. i 2023, Gitarijada u Požarevcu… Imali su zajedničke nastupe sa Artan Lili u Banjaluci, Funk Shui, Niš Banovina i nekoliko mini turneja po Balkanu (Hrvatska, Makedonija, BiH)… U Kruševcu će nastupiti prvi put.

Short Reports čine: Nemanja Velimirović – gitara i glas, Aleksandar Milovanović – bubanj

Ludwig Ludwig je kruševački dvočlani post punk industrial sastav. Nastali su jula 2016. i čine ga frontmeni grupa Katabazija i Scarps.

Prvi album pod nazivom “Popodnevna zabava za ljubitelje žabokrečine“ su snimili u studiju “Bird” u Kruševcu (2016 – 2018). Bend je privremeneo prestao sa radom krajem 2019., a ponovo je aktiviran u oktobru 2022.

Bend Ludwig Ludwig ima dosta nastupa iza sebe. Nastupiće i 08.06.2024. u beogradskom klubu Under zajedno sa niškim bendom Figurative Theatre. 05.07.2024. će otvoriti Slaughter Art Horror Festival u Doljevcu.

Ludwig Ludwig su: Ljubiša Jovanović – vokal i tekstovi, Saša Ognjanović – gitara, programming i muzika

Najava svirke je ujedno i poziv Kruševljanima da posete Gnezdo i odslušaju ove zanimljive nastupe.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!