Sport

Izabrani najbolji sportisti u 2023-oj

Izabrani najbolji sportisti u 2023-oj godini – Sportski savez Grada Kruševca proglasio je najbolje pojedince i ekipe.

Najbolja sportistkinja je Nevena Simić iz Karate kluba Kruševac, najbolji sportista Filip Đurović, član FK Trajal dok je najbolja seniorska ekipa Fudbalski klub Trajal.

Najbolji junior je Đorđe Nedeljković (Karate klub Kruševac), a najbolja juniorka Natalija Vojinović (Atletski klub Kruševac).

Najuspešniji kadet  je Lazar Simić iz Karate kluba Kruševac,  a kadetkinja Andrea Bogojević iz Badminton kluba Zmajevi.

Najuspešnija mlada ekipa je osvajač Regionalnog prvenstva centralne Srbije Omladinski košarkaški klub Bagdala.

Nagradu za najuspešnijeg sportistu sa posebnim potrebama dobio je Miloš Đokić iz Sportskog društva Palestra, kao osvajač dve medalje na Specijalnoj olimpijadi 2023. godine u Berlinu.

Priznanje za sportski podvig godine otišlo je u ruke Mesnoj zajednici Veliki Šiljegovac, pobedniku Seoskih igara Srbije.

Najuspešniji trener je Marko Tomić iz Karate kluba Kruševac, dok je najuspešniji sportski radnik Jelena Šućur iz Atletskog kluba Kruševac.

Istaknuti sportski radnici i pedagozi, Dragan Lazović i prof. dr. Dragan Toskić su dobili priznanja za životno delo u sportu.

Najbolji sportisti Kruševca sa nestrpljenjem iščekuju narednu godinu, nova nadmetanja i nova priznanja. Zaslužnima u 2023-oj iskreno čestitamo.

FOTO: Grad Kruševac

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!