Sport

Fudbaleri završavaju pripreme

Fudbaleri Napretka su završili i drugu fazu u pripremnom periodu. Jučerašnja prijateljska utakmica protiv gornjomilanovačkog Metalca je označila početak završne faze. Kako kažu u klubu, sve je do sada prošlo u najboljem redu.

Jučerašnja utakmica je završena nerešeno, rezultatom 1:1. Strelac za domaće bio je Milisavljević.

Fudbaleri završavaju pripreme

Ovo je bila poslednja kontrolna utakmica, posle koje “čarapani” ulaze u prvu nedelju takmičarskog ciklusa. Pripremni period je doneo i nekoliko povrede koje nisu posledica rada, nego nekih slučajnosti. Takođe, nekoliko igrača je ušlo u pripreme sa prošlogodišnjim povredama. Stručni štab laže da je to imalo i nekih dobrih strana. Dobilo se na tome da je provereno nekoliko igrača na drugim pozicijama.

Jedan broj igrača je napustio klub, ali su došle odgovvarajuće zamene. To su dobri igrači koji imaju perspektivu i koji su već sada zreli. Klub i uprava se nadaju da će odigrati proleće na sličan način kako je to bilo u većem delu jeseni.

U prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva Napredak će u petak dočekati ekipu Spartaka iz Subotice. Utakmica počinje u 17.00 časova na stadionu u Kruševcu. Posle jesenjeg dela Napredak zauzima sedmu poziciju, sa osvojena 34 boda. Gosti su na trećem mestu sa šest bodova više.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!