Sport

Čarapani bolji od Partizana

Čarapani bolji od Partizana! Tako se ukratko može opisati današnji meč u Beogradu iz koga su Kruševljani izašli kao pobednici. I pored vođstva domaćih od 2:0, i pored toga što je na klupi sedeo pomoćni trener, Napredak je uspeo. Savladani su favorizovani Beograđani, rezultat je preokrenut na 2:3. Napredak nosi kući neočekivana i velika tri boda.

Partizan je poveo preko preko Sume koji je pogađao u 13om i 37-om minutu. Do poluvremena NApredak smanjuje na 2:1 preko Vukadinovića u 43-em minutu. Drugi deo igre je bio dinamičniji, i Napredak je uspeo da izjednači u 83-em minutu preko Bjeloša. Zbog brojnih prekida i izmena susret je produžen 5-6 minuta, ali je sreća ovog puta bila na strani Kruševljana koii su golom Eskića u petom minutu nadoknade došli do konačnih 2:3.

Ovaj susret je pokazao da ekipa Napretka ima potencijala. Razdrmana šokom posle ostavke prvog stratega odigrala je kako treba i do kraja, i rezultat nije izostao. Još jednom se pokazalo da Napredak može, ali da je potreban dodatni impuls za motivisanje igrača. Pobeda je donela pomak na tabeli za jedno mesto na gore, pa je Napredak sada 10-ti.

Čarapani bolji od Partizana

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!