Sport

Fudbaleri Napretka ostali bez trenera…

Samo dan posle loše utakmice na domaćem terenu protiv Inđije, fudbaleri Napretka ostali su bez prvog čoveka struke. Kako mediji prenose, Predrag Rogan je podneo ostavku na tu poziciju. Oko detalja će se u narednim danim znati više, ali pred meč sa Partizanom tim preuzima pomoćni trener Ivan Stefanović. Rogan je ostavku podneo uz obrazloženje da je odgovornost za sastavljanje tima na njemu, a da neki od igrača nisu pokazali sve što znajz i što treba ekipi.

Do kraja ovog dela sezone igraju se još dva kola. Osim u Beogradu, “čarapani” će igrati i protiv Javora. Na upravi je sada težak zadatak da nađe trenera koji će pokušati da zaustavi evidentno posrtanje u ovoj polusezoni. Mnogo izgubljenih bodova na svom terenu i nestabilna igra tokom jeseni su bili najveći problemi. Očigledno, Napredak i Rogan nisu “kliknuli”. Možda će uprava uspeti da nađe čoveka koji će se lakše sroditi sa sredinom i sa ekipom. Da li će to biti neko iz kruga trenera koji se već godinama “vrte” po Superligi, ili će to biti neko potpuno novo ime još uvek se ne zna.

U svakom slučaju, “čarapanima” predstoji težak rad tokom zime i veliki napor u želji da se pomere sa dna tabele i krenu sa boljim rezultatima.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!