Dobro došli na Internet portal Kruševac   Click to listen highlighted text! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Nagradni likovni konkurs za decu

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca, radi promovisanja bezbednosti u saobraćaju dece i mladih raspisao je nagradni likovni konkurs za decu. On je raspisan za predškolce Predškolske ustanove „Nata Veljković“ Kruševac i za učenike od I do IV razreda osnovnih škola na teritoriji grada Kruševca. Tema konkursa je „Moj putić za školicu ili vrtić – Bezbedno dete u saobraćaju“. Na konkursu se mogu uzeti u obzir aktivni vidove kretanja: pešačenje, vožnja bicikla i trotineta, javni prevoz.

Likovni konkurs se vrednuje u dve kategorije: predškolci i učenici od I do IV razreda.

Likovni radovi se šalju u originalu, urađeni na papiru, u formatu minimum bloka br. 3, podloga i tehnika po slobodnom izboru (drvene bojice, voštane boje, tempere, vodene boje, flomasteri …).

Radove predstavljene likovnim prikazom dostaviti u zgradu Gradske uprave grada Kruševca, Ulica Gazimestanska br. 1, kancelarija br. 21 (poštom, lično ili preko škole ili predškolske ustanove). Na poleđini rada napisati osnovne podatke o autoru (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred i odeljenje, vrtić, grupa, broj telefona).

Pojedinac može konkurisati najviše sa jednim likovnim radom.

Konkurs je otvoren od 02.12.2019. godine do 16.12.2019. godine.

Četiri najbolje plasirana rada po kategorijama, biće nagrađena novčanim nagradama u pojedinačnom iznosu od 2.500,00 dinara neto, a nagrađeni radovi biće objavljeni na facebook stranici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!