DruštvoSaobraćaj

Nagradni likovni konkurs za decu

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca, radi promovisanja bezbednosti u saobraćaju dece i mladih raspisao je nagradni likovni konkurs za decu. On je raspisan za predškolce Predškolske ustanove „Nata Veljković“ Kruševac i za učenike od I do IV razreda osnovnih škola na teritoriji grada Kruševca. Tema konkursa je „Moj putić za školicu ili vrtić – Bezbedno dete u saobraćaju“. Na konkursu se mogu uzeti u obzir aktivni vidove kretanja: pešačenje, vožnja bicikla i trotineta, javni prevoz.

Likovni konkurs se vrednuje u dve kategorije: predškolci i učenici od I do IV razreda.

Likovni radovi se šalju u originalu, urađeni na papiru, u formatu minimum bloka br. 3, podloga i tehnika po slobodnom izboru (drvene bojice, voštane boje, tempere, vodene boje, flomasteri …).

Radove predstavljene likovnim prikazom dostaviti u zgradu Gradske uprave grada Kruševca, Ulica Gazimestanska br. 1, kancelarija br. 21 (poštom, lično ili preko škole ili predškolske ustanove). Na poleđini rada napisati osnovne podatke o autoru (ime i prezime, naziv osnovne škole, razred i odeljenje, vrtić, grupa, broj telefona).

Pojedinac može konkurisati najviše sa jednim likovnim radom.

Konkurs je otvoren od 02.12.2019. godine do 16.12.2019. godine.

Četiri najbolje plasirana rada po kategorijama, biće nagrađena novčanim nagradama u pojedinačnom iznosu od 2.500,00 dinara neto, a nagrađeni radovi biće objavljeni na facebook stranici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!