Društvo

Sajam timova za karijerno vođenje i savetovanje

U Kruševačkom pozorištu će, u utorak, 29. oktobra, od 12 do 14 časova biti održan 3. Sajam timova za karijerno vođenje i savetovanje kruševačkih srednjih škola. Organizator je Udruženje građana “Edukativni centar Kruševac”. Podršku pruža SOLIDAR SUISSE (Solidar Svisa), a u okviru projekta “Moja karijera – Međusektorski do razvijenog sistema karijernog vođenja i savetovanja u Kruševcu”.

Na štandovima Sajma, koordinatori Timova za KVIS kruševačkih srednjih škola predstaviće aktivnosti u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, kao i obrazovne profile. Uz podelu pojedinačnih karijernih informatora za svaki obrazovni profil, planirane su i prezentacije. Sajam timova je otvoren za sve zainteresovane. Očekuje se prisustvo učenika srednjih i završnih razreda osnovnih škola, predstavnika obrazovnih ustanova i institucija.

Cilj projekta “Moja karijera – Međusektorski do razvijenog sistema karijernog vođenja i savetovanja u Kruševcu” je unapređivanje zapošljivosti i zapošljavanja mladih. To bi se postiglo kroz institucionalizaciju međusektorskog modela karijernog razvoja mladih, širenje mreže partnerstava i usluga, kao i dalji razvoj modela KVIS (karijernog vođenja i savetovanja) na teritoriji Grada.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!