Dobro došli na Internet portal Kruševac   Click to listen highlighted text! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Od danas prijava na eAgrar

Svi poljoprivredni proizvođači, koji su izeli svoj eID broj, moći će da se već od danas slobodno prijavljuju u eRPG, popularno nazvan eAgrar.

Pre par dana je počela proba elektronskog registra poljoprivrednih gazdinstava (eRPG). To, ujedno, predstavlja novi korak u uvođenju sistema eAgrar. Tačnije, poljoprivredne savetodavne stručne službe će po sistemu slučajnog uzorka pozvati određeni broj poljoprivrednih proizvođača sa svoje teritorije kako bi im pomogli u ažuriranju podataka i ujedno testirali novi sistem.

Cilj probnog perioda je da se prođe kroz ceo proces. U slučaju da se uoče neke nepravilnosti ili poteškoće u funkcionisanju sistema, one će biti otklonjene na vreme i osiguraće se nesmetano i efikasno funkcionisanje eRPG-a kada bude pušten u masovnu upotrebu.

Ukoliko je poljoprivrednicima potrebna dodatna podrška, u svakom trenutku će moći da je potraže u najbližoj PSSS-u. Takođe, to je moguće i pozivom na broj 0800106107.

Ministarstvo još jednom poziva poljoprivrednike, koji do sada to nisu učinili, da preuzmu parametre za svoj eID broj. Takođe, i da provere i ažuriraju podatke o životinjama u centralnom registru Uprave za veterinu.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!