Sport

Napretku bodovi za zelenim stolom?

Prema današnjem pisanju medija, FK Partizan bi mogao da ostane bez bodova koje je osvojio u dramatičnom meču protiv Napretka odigranom u Beogradu, kada su domaći slavili sa 3:2 posle velikog preokreta. Razlog za to je činjenica da je u igru pred kraj utakmice ušao mladi igrač Partizana Dušan Vlahović (još nema ni punih 17 godina), ali bez važećeg lekarskog pregleda koji je za njegov uzrast obavezan na svaka četiri meseca, jer igra u seniorskoj konkurenciji.

Pravilnik o takmičenju FSS navodi sledeće: “Zbog nastupa bez važećeg lekarskog pregleda, a u smislu ovog člana, uzimaju se na disciplinsku odgovornost klub, igrač, ovlašćeni predstavnik kluba na utakmici i delegat, shodno odredbama Disciplinskog pravilnika FSS.”

Ukoliko FSS odluči o kazni i o oduzimanju bodova Partzizanu, da li postoji mogućnost da tri boda iz tog susreta budu dodeljena Napretku kao oštećenoj strani? Time bi Napredak nenadano dobio dobar vetar u leđa i svoju poziciju na tabeli bitno ojačao. Verovatno su šanse da se ovako nešto desi protiv velikog kluba kakav je Partizan vrlo male, ali…

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!