Sport

Napredak danas protiv Bežanije – Kup utakmica

Dok traje pauza u fudbalskom prvenstvu, fudbaleri kruševačkog Napretka danas igraju odloženu utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije protiv Bežanije. Trener Kruševljana, Milorad Kosanović, izjavio je da je Napredak u prednosti u ovom meču. Bežanija je u nižem rangu – igra u okviru Prve lige Srbije.

“Bez obzira što gostujemo, mi bi trebalo da budemo u prednosti, jer imamo obavezu da tako i odigramo i da probamo da završimo tu utakmicu u našu korist. Pristalica sam toga da se uvek igra maksimalno ozbiljno i korektno i da se održava nivo koji imamo. Sve dok smo mi ti koji smo, navodno, kvalitetniji, bolji, čvršći, tako se i ponašamo”, rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Kosanović je, takođe, kazao i da ne postoji potreba za “čuvanjem igrača” pred meč u Lučanima. Jer, Napredak može bez problema da odigra dve utakmice u sedam dana.

“Ljudi igraju mesecima sa nedeljom dana pauze, pa im ne smeta, zašto bi nama smetalo? Ukoliko rezultat bude dozvolio možda ću probati nešto drugo i u uslovima takmičenja. Osnovna stvar je da smo mi ovde pre svega da pravimo rezultat”, kaže Kosanović.

Utakmica protiv Bežanije je na programu danas od 14.00.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!