Milorad Kosanović napušta Napredak

Milorad Kosanović napušta Napredak, jedna lepa fudbalska priča se završava. Iskusni stručnjak se odazvao pozivu Vojvodine, kluba u kome je započeo karijeru i ranije radio nekoliko godina. Razloga za odlazak ima nekoliko. Kosanoviću se bliži penzija, i on se opredelio da radi u gradu gde mu je porodica. Takođe, Napredak je, praktično, već “raskrčmio” svoje najbolje igarče, pa treneru koji će voditi klub u nastavku sledi veliki rad. Sastavljanje i uigravanje novog tima traži mnogo rada i energije. Milorad Kosanović i FK Napredak se, u svakom slučaju, razilaze u prijateljskim odnosima.

FK Napredak je opet u situaciji da “od nule” krene u nastavak sezone. Sa novim šefom struke, sa novim igračima… Ali, to je sve deo normalnog života i rada jednog kluba. Ipak, u Srbiji su treneri lako i brzo zamenljiva kategorija. I nije lako naći pravog, takvog koji će voditi tim na odgovarajući način.

Za sada iz kluba nema najava ko bi mogao da bude Kosanovićev naslednik. No, do sada su to najčešće bila dobra rešenja. Treneri vole da dođu u klub koji je uređen, stabilan i koji nema finansijskih trzavica.

Podelite sa prijateljima: Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Skip to content