Sport

“Mali sajam sporta” je u ponedeljak

“Mali sajam sporta” organizuje Sportski savez Srbije, uz podršku Ministartsva omladine i sporta Republike Srbije i u saradnji sa Gradom Kruševcem i Sportskim savezom grada Kruševca. Ova promotivna sportska manifestacija će biti održana dana 01.10.2018. (ponedeljak).

Ove godine Sportski savez Srbije u šest gradova organizuje “Mali sajam sporta” kao uvod i najavu “Sajma sporta” koji se svake godine održava u Beogradu. Cilj organizacije sajma je promocija i popularizacija sporta i zdravog načina života sa naglaskom na uzrast od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola.

Na jednom mestu biće 37 kruševačkih sportova. Čak 53 kruševačke sportske organizacije predstaviće svoj sport, rad i potencijale.

Za mesto održavanja “Malog sajma sporta” u Kruševcu određen je Atletsko fudbalski blok Sportskog centra Kruševac “Mičetov stadion”. Kao alternativa u slučaju loših vremenskih uslova odrežena je “Hala sportova”.

Početak sajma je u 11 časova, svečano otvaranje sajma je u 12 časova, trajanje sajma je do 14 časova. Posetioci “Malog sajma” sporta, osim razgledanja sportskih štandova, imaće priliku da direktno komuniciraju sa sportistima i trenerima. Takođe, moći će i da se oprobaju na postavljenim sportskim terenima, poligonima i borilištima.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!