Društvo

Deseti konkurs “Evropa i ja”

Deseti konkurs “Evropa i ja” je raspisan. Delegacija Evropske unije (EU) u Srbiji uputila je poziv srednjoškolcima da se prijave na deseto takmičenje za kreativne i inovativne radove pod nazivom “Evropa i ja”.

Teme jubilarnog konkursa su: “EU i Srbija”, “EU u tvom svakodnevnom životu”, “Mitovi o EU”, “Ljudska prava”, “Životna sredina i klimatske promene”, “Prevencija nasilja”, “Evropa – ujedinjeni u razlikosti”.

Na konkursu mogu učestvovati učenici prvog, drugog i trećeg razreda srednjih škola u sledećim kategorijama: foto radovi (individualni); predlog dizajna i izdanja Dnevnika 2020/2021 – prednje i zadnje korice i dizajn prve stranice svih deset poglavlja ovogodišnjeg izdanja (timski); video formati – dužine do 3 minuta (timski); strip/karikatura – format B2 (individualni); multimedijalni format – izrada internet stranice ili mobilne aplikacije (timski).

Rok za dostavljanje radova za deseti konkurs je 31. januar 2020. godine. Uputstvo za podnošenje radova na nagradni konkurs zainteresovani mogu pronaći na sajtu https://www.evropskidnevnik.rs/konkurs.html. Tamo se mogu videti i pravila za učešće na nagradnom konkursu.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!