Društvo

Akcija čišćenja grada u subotu

U subotu, 9. oktobra, od 08.00 do 16.00 sati, radnici Javno – komunalnog preduzeća “Kruševac” sprovešće tradicionalnu jesenju akciju čišćenja grada. I ovom prilikom iz JKP pozivaju građane da ispred svojih dvorišta iznesu kabasti otpad.

Javno – komunalno preduzeće “Kruševac”, osim redovnog, svakodnevnog angažovanja na održavanju higijene u gradu i odvoženju smeća na gradskom i seoskom području, tokom godine sprovodi i dva velike akcije čišćenja grada, prolećnu i jesenju. Svedoci smo da se Kruševac poslednjih godina širi. To automatski znači i više posla za radnike komunalnog preduzeća.

Kao i svake godine, prilikom realizacije velikih akcija čišćenja grada, Javno – komunalnom preduzeću “Kruševac” pomoć pružaju grad Kruševac, Služba mesnih zajednica grada, kao i zaposleni u drugim javnim preduzećima u Kruševcu i pojedinim privatnim firmama. Oni u akciji učestvuju kroz ustupljenu mehanizaciju, kamione i skipove, kako bi se što više komunalnog i kabastog otpada sklonilo sa ulica grada.

U subotu svi imamo priliku, još jednom, da se rešimo onoga što nam se gomila u ppodrumima, garažama i dvorištima. Na jedini pravi način. Iskoristimo tu priliku.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!