Kultura

Veče posvećeno Goranu Ćeličaninu

Veče posvećeno Goranu Ćeličaninu, karikaturisti i satiričaru iz Varvarina, zakazano je za 14. decembar. Početak programa je u 18.00, u Klubu KCK, kada će biti otvorena izložba. Nastavlja se od 18.30 u holu Bele sale (galerija KCK) gde će biti postavljena izložba slika i crteža.

Na otvaranju će govoriti prof Miroslav Lazović, predsednik ULUS-a. U programu će učestvovati i Vojkan Pavić (predsednik opštine Varvarin), Violeta Kaplarević, Snežana Stefanović Milanović, Dragiša Pavlović Rasinski, Dušan Jović, Gvozden Đolić, Nenad Blažić i Ivko Mihajlović. Muzički deo programa će “pokrivati” gitarski duo Nakić, a učestvovaće i učenici muzičke škole “Stevan Hristić”. Deo programa imaće i članovi Dramskog studija “Bata Miladinović”. Predviđen je i humoristički program u Beloj sali.

Veče posvećeno Goranu Ćeličaninu ide pod nazivom “40 godina Ćeličkovanja”, i biće dobra prilika da se pogleda retrospektiva radova čoveka koji ima veliki broj nagrada sa različitih domaćih i međunarodnih konkursa. Goran Ćeličanin u kulturnom životu Rasinskog okruga i Srbije učestvuje na mnogo načina. Stoga je vredno upoznati ga kao umetnika i kao čoveka.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!