Sport

U Evropu, ipak, idu Lučanci

Napredak nije uspeo. Sezona koja je, tokom regularnog dela, obećavala i po dobrim igrama i po dobrim rezultatima, završena je prilično neslavno. U doigravanju prvenstva, u mečevima koji rešavaju i koji valorizuju trud uložen tokom sezone, Napredak je odigrao, najblaže rečeno, traljavo. Naravno, bilo je tu i “onakvog” suđenja protiv favorizovanih ekipa, ali u direktnim suretima sa direktnim rivalima, protiv niškog Radničkog i lučanske Mladosti, “čarapani” nisu dali svoj maksimum.

Juče je Napredak poražen u Lučanima sa 3:2, u utakmici sa po dva penala za svaku ekipu i primljenim golom u 90-om minutu. Bilo je svega i svačega i u ovom susretu. Svega što govori da je srpski fudbal daleko od regularnosti. Još jednom je suđenje bilo, unajmanju ruku, problematično. Kakvi su odnosi unutar FSS i kakvi su odnosi snaga ljudi koji sponzorišu klubove postaje jasno u plej ofu svakome ko gleda mečeve, iako nije fudbalski stručnjak…

Do završetka ove sezone Kruševljani imaju još samo jedan, praktično gledano revijalni meč. Kakva će biti dalja sudbina kluba, trenera, igrača, sponzora… saznaćemo za koju nedelju. U svakom slučaju, priča neće biti ni malo lepa.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!