Sport

Sve je rešeno u prvom poluvremenu

Sve je rešeno u prvom poluvremenu na današnjem susretu između Napretka i Radničkog. Rano su poveli goszi, već u 7-om minutu preko Nikole Drinčića. Vrlo brzo su uzvratili domaći: pogodio je Marko Marinković u 9-om minutu. Ipak, sva tri boda za goste osigurao je Nermin Haskić golom u 24-om minutu.

Utakmica je odigrana danas, zbog odlaganja jučerašnjeg termina usled loših uslova i velikog snega.

I to bi bilo sve što se tiče sportskog dela. Ali, ovu utakmicu je obeležio trener gostiju Lalatović. On se na konferenciji za medije posle meča upustio u svađu sa PR-om Kruševljana koja je vodila konferenciju, kao i sa jednim od navijača koji je bio prisutan u sali gde je konferencija organizovana. Palo je dosta teških reči i optužbi na račun organizacije konferencije. Malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog okršaja.

Ni jednom od aktera ovog događaja nije bilo na čast sve što se desilo. Ali, to je srpski fudbal danas. I od toga nema bežanja. Mala je ovo zemlja – svi se znamo.

Ovim susretom sve je rešeno za Napredak u prvom delu sezone. Sledi zimska pauza u toku koje je osnovni cilj “čarapana” da pokušaju da zadrže što više igrača (a potražnja je velika) i, eventualno, se pojačaju za nastavak. Peta pozicija za Napredak je solidan plasman, a kako kažu poznavaoci prilika i svih zakulisnih opcija u srpskoj Superligi, i maksimalan domet za kraj prvenstva.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!