Pažnja !

Šta sve možeš u saobraćaju – foto priča

Neverovatno, ali istinito… Lično sam prisustvovao ovome pre par dana i to je razlog da se objavi ova foto priča koju možemo nazvati “Šta sve možeš u saobraćaju”. Poseban utisak ostavlja činjenica da se sve dešavalo na 15m od centra grada (Spomenika), oko 100m od zgrade kruševačkog MUP-a i manje od 50m od najbližeg para policajca (bili sa druge strane ulice, kod “Kocke”, pa se ne vide na objavljenim fotografijama). Klik na svaku sliku otvara galeriju i uvećava:

Dakle, dva vozača sa svojim automobilima dolaze iz pešačke zone. Crni nosi kruševačke, a plavi beogradske tablice. Ometaju ih stubići koji su postavljeni upravo u te svrhe. Ali, oni su snalažljivi! I zato koriste “alternativni pravac”: trotoarom dolaze na pešački prelaz i tu se uključuju u saobraćaj. Sve regularno i po propisu, u po bela dana!

Posle se čudimo i zgražavamo nad žrtvama u saobraćaju. Ali, ova logika se ne menja lako. I zato ginemo po putevima kao mušice. Neka nam je na čast! I ovim vozačima, i ostalima koji se tako (ili slično) ponašaju. “Šta sve možeš u saobraćaju” je omiljena disciplina mnogih učesnika…

Subscribe
Obaveštenje o
guest
2 Komentari
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Miroslav
Miroslav
30.08.2021. 11:48

Neeee… Nije ovo za kažnjavanje. Ovo je za streljanje! Magarčine misle da mogu da rade šta im je volja.

de te briga
de te briga
Reply to  Miroslav
30.08.2021. 11:53

sigurno ih policajci znaju pa ih ne diraju

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!