Turizam

Promotivni vikend “Planina za sve” 25-27. avgusta

Iz Skijališta Srbije stižu podaci o tome da je ovo leto na Kopaoniku premašilo sva očekivanja. Kažu da je odličnoj poseti doprinela i organizacija brojnih zanimljivih sadržaja prilagođenih porodicama i onima koji vole dinamičan odmor ut sport.

U nastavku takvih dešavanja, ovog vikenda na planinama počinje četvrti promotivni period Skijališta Srbije. Posetioce Kopaonika i Tornika na Zlatiboru očekuje popust od 15% na cenu pojedinačnih i dnevnih karti na sve sadržaje.

planina-za-sve

Promo vikend “Planina za sve” u planinskim centrima počinje u petak, 25. avgusta i traje do nedelje 27. avgusta 2017. godine. Ovo je četvrti po redu tematski vikend u okviru kojeg Skijališta Srbije odobravaju popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karti za sve sadržaje – panoramske vožnje žičarom, zip line, tjubing, bob na šinama, pešačke ture, trim staza, avantura park, mini golf, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i fudbal, kao i mountain bike i mountin kart sa pratećim stazama.

Zabavni sadržaji na Kopaoniku za posetioce rade od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 9 do 16 časova. Tornik je otvoren svakog dana od 11 do 17:30 časova.

Nakon ovog promo vikenda posetioce na Kopaoniku očekuju “Dani vrganja” u periodu od 01. do 03. septembra koji će okupiti zaljubljenike u prirodu, planinarenje i gljive.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!