Sport

Poraz u Beogradu i novo rukovodstvo

Porazom u Beogradu, Voždovac – Napredak 1-0 završeno je i 28. kolo Superlige za fudbalere. Gol za domaće postigao je Aleksa Janković u 75-om minutu. Posle ovog susreta Napredak je na 12-toj ligaškoj poziciji.

Ali, ovaj rezultat ostaje u senci održane Skupštine kluba na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Prema izveštajima, Napredak će, umesto Marka Miškovića, ubuduće voditi Radna grupa. Tako će biti sve do izbora novog predsednika. U Radnu grupu koja će upravljati Napretkom izabrani su Vladimir Arsić (direktor kluba), ali i Dobrivoje Tanasijević, poznatiji po američkom imenu Den Tana. Tu je i Miloš Nenezić, bivši predsednik Skupštine. Novi sportski direktor je Bojan Miladinović, a novi predsednik Skupštine je nekadašnja vedeta “čarapana” Dušan Pešić.

U Upravnom odboru su Milorad Jovanović, još jedna od legendi kluba, kao i Bojan Filipović, Miloš Nenezić, Marko Mišković i Den Tana.

Izbor gospodina Tanasijevića je, verovatno, najneočekivanija vest iz kluba. 87-godišnji američki biznismen srpskog porekla je i do sada imao nekih aktivnosti u srpskom fudbalu, ali nikakve veze sa našim gradom i Napretkom. U svakom slučaju, vreme će nam pokazati šta planira novo rukovodstvo i kakve su mogućnosti FK Napredak.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!