Sport

Napredak iznenada ostaje bez trenera

Kako prenose neki mediji, fudbaleri Napretka iznenadno ostaju bez trenera. Dosadašnji trener, Goran Stevanović, prema napisima sporazumno raskida angažman u Kruševcu i ugovor sa “čarapanima”. On će potražiti posao na drugom mestu. Razlozi još uvek nisu poznati javnosti. Nagađa se da je nestabilnost koja vlada u kruševačkom Superligašu posle ostavke Marka Miškovića na čelnu funkciju u klubu uzela svoj danak i ovom prilikom. Na drugoj strani, neke glasine povezuju ovu informaciju sa promenom trenera koja se desila u košarkaškom klubu i političkim odlukama. U svakom slučaju, situacija nikako nije prijatna za fudbalere.

Za vreme koje je klub proveo pod trenerskim vođstvom Stevanovića, Kruševljani su imali vrlo solidne rezultate. Prikupljen je veći deo bodova iz ove sezone i klub doveden u poziciju da može da razmišlja o opstanku. Sada, ako se obistini ova informacija, klubu predstoji potraga za novim stručnjakom i grčevita borba za opstanak u eliti. Gledajući trenutno stanje, to će biti izuzetno težak zadatak.

Iz kluba na ovu temu još uvek nema nikakvih informacija. Inače, što se pozicije šefa struke tiče, ova sezona je Kruševljanima bila prilično turbulentna. Bez trenera je klub bio par puta, a kako će se stvari odvijati do kraja sezone teško je i pretpostaviti.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!