KultArt završava projekat demo koncertom

Sutra u 19.00 počeće demo koncert kojim se završava projekat “Muzika i aktivizam” Udruženja muzičara “KultArt”. Mesto održavanja je klub KultArt, na uglu Zakićeve i Veselina Nikolića.

Realizovani projekat “Muzika i aktivizam” je deo ostvarivanja ciljeva Lokalnog akcionog plana za mlade, i finansiran je uz podršku grada. Tokom projekta je, u tri kruševačke srednje škole, održano šest radionica nazvanih “Muzika koja je menjala svet”, dok su u Klubu Udruženja organizovane džez i rok večeri.

O projektu

Ovo je jedan od retkih projekata čiji je cilj unapređenje razumevanja muzike kao stvaralačkog angažovanog pristupa stvarnosti. Projekat je podsticao razvoj kritičkog mišljenja i mlade da se odupru banalizaciji i štetnim muzičkim uticajima, kao i da bolje razumeju ulogu aktivnog građanina u demokratskom društvu.

Ovaj završetak projekta je planiran kao kamerni demo koncert na kome će po prvi put javno nastupiti talentovani mladi muzičari, kruševački srednjoškolci koji su učestvovali na radionicama održanim tokom trajanja projekta.

Podelite sa prijateljima: Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Skip to content