Sport

Gošić na čelu FK Trajal

Bivši trener Napretka i Jagodine, Miljojko Gošić, promovisan je kao novi trener Fudbalskog kluba Trajal, novog člana Srpske lige Istok. Radi se o klubu čiji je predsednik Vladan Gašić, i koji je u poslednje dve sezone prešao je dva ranga, a sada najavljuju i juriš na Prvu ligu.

To je realan cilj, jer je baziran na stabilnosti, potpunoj posvećenosti i odlično selektiranom kadru. Za nas trenere to je lepa osnova. – kazao je na promociji Gošić.

U svom radu Gošić je 2000. godine sa Napretkom stigao do finala nacionalnog kupa i plasmana u Kup UEFA. Sedam godina kasnije uspeo je da uvede Jagodinu u Super ligu. Ovaj iskusni stručnjak je u poslednjih deset godina čak četiri puta bio trener Jagodinaca!

Predsednik Trajala Vladan Gašić potvrdio je da je cilj kruševačkih “gumara” u narednoj sezoni plasman u Prvu ligu.

Jurimo plasman u Prvu ligu. Sigurno je da će doći pet od šest novih igrača. Za sada su nova imena Nenad Jovanović, bivši golman čačanskog Borca, i Velimir Stanković sa karijerom u Drugoj švedskoj ligi, u ekipi Huskvarne. – istakao je Gašić.

Inače, za Trajal već nastupa nekoliko iskusnih igrača, poput bivših fudbalera Napretka i internacionalaca Predraga Vujovića i Milana Nikolića, i Alekse Andrejića, nekadašnjeg juniora Čukaričkog i člana češkog ligaša Znojmo.

FK Trajal je tako za narednu sezonu istako vrlo ozbiljnu kandidaturu za treći viši rang u isto toliko sezona.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!