Kultura

“Crveni karton” objavio novi singl

Zbog svih onih dešavanjua tog dana nezapaženo je prošla vest da je 14. oktobra kruševački pank rok/ska bend “Crveni karton” objavio svoj novi singl koji je nazvan “Malo parče raja”“. Ovaj singl najavljuje treći studijski album benda “Čitaj između redova”.

Singl je sniman krajem juna 2017. Miks je odradio zadužen stari saradnik grupe, pijanista i gitarista Strahinja Živković. Spot koji čine fotografije sa jednogodišnje turneje “Crvenog kartona” po Srbiji, Austriji, Sloveniji, Makedoniji, tokom koje je grupa održala 60 koncerata, potpisuje Marko Miladinović.

“Proteklih godinu dana smo imali sreću da radimo stvari koje volimo i u kojima uživamo, a ka kojima smo težili unazad godinama. Konačno smo shvatili smo da od nas samih zavisi kako će se priča o crvenom kartonu odvijati. Mislili smo veliko, sanjali snove, planirali, delovali i tako nanizali preko 60 koncerata za godinu dana. Upoznali smo mnoge ljude koji čuvaju rokenrol scenu u regionu, bore se svom snagom da ona opstane; rekonerol pionire, veterane, nove nade, volontere, one koji alernativu vole, poštuju i cene…sklopili poznanstva, drugarstva i prijateljstva i okusili parče raja!

Petočlana posada nastavlja da živi svoj san, da putuje, svira sa najboljima, druži se, upoznaje divne ljude i sa njima deli sve trenutke.

Na ovom spotu je veći deo uspomena sa jednogodišnje turneje benda. Malo parče raja govori o tome šta želimo da budemo, da radimo, i koga imamo i želimo da imamo u svom životu.

Svi ljudi koji podržavaju naš rad, koji nesebično pomažu bend, koji nam daju snage i volje da nastavimo da radimo, svi ste vi Crveni karton!”, kažu o pesmi članovi grupe.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
1 Komentar
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!