Zvanično proradio regionalni sistem za vodosnabdevanje

Novogodišnja noć je ozvaničila završetak radova na regionalnom sistemu za vodosnabdevanje. JKP “Vodovod” Kruševac je zvanično predalo na upotrebu sistem za vodosnabdevanje sa akumulacionog jezera Ćelije, za nove potrošače na teritorijama opština Ćićevac i Varvarin.

Kako kažu iz “Vodovoda”, dalje vodosnabdevanje zavisi od lokalnih samouprava Ćićevca i Varvarina, a Vodovod će brinuti o kapacitetu i kvalitetu vode za sve svoje korisnike na teritoriji Rasinskog okruga.

Ovaj projekat je rađen vrlo dugo, a njegova finalizacija rešava velike probleme u vodosnabdevanju koje su do sada imali Varvarin i Ćićevac. Sa druge strane, nameću se brojna pitanja koja su vezana za ovaj projekat: kolika je isplativost čitavog posla, da li će jezero Ćelije imati dovoljno kapaciteta, kako će funkcionisati međusobni odnosi svih učesnika u projektu… Ali, o tome ćemo saznati na vreme – kada se eksploatacija “zahukta”.

0
Podelite sa prijateljima: Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Postavi komentar

Budi prvi sa svojim komentarom!

Obaveštenje o
avatar