Varvarin

Varvarin prikuplja podatke o zagađivačima

Varvarin prikuplja podatke o zagađivačima: u toku je dostavljanje podataka o zagađujućim materijama na teritoriji opštine. Ono će trajati sve do 31. marta 2020. godine.

Opština Varvarin obaveštava sva privredna društva, druga pravna lica i preduzetnike da su u obavezi da Opštinskoj upravi opštine Varvarin  dostave podatke o zagađujućim materijama koje se emituju u životnu sredinu, radi unosa u Lokalni registar izvora zagađivanja, na način i u rokovima utvrđenim Zakonom. Ovo se odnosi na one čije aktivnosti dovode do zagađivanja životne sredine, u smislu emisija zagađujućih materija u vazduh, vode i tlo, kao i generisanja otpada. Podaci se dostavljaju Odeljenju za opštu upravu, zajedničke poslove i inspekcijski nadzor.

Podatke za period od 1. januara do 31. decembra 2019. godine, potrebno je dostaviti najkasnije do 31. marta 2020. godine. Za dodatne informacije u vezi Lokalnog registra izvora zagađivanja za teritoriju opštine Varvarin zainteresovani se mogu obratiti svakog radnog dana na telefon 037-787-171, lokal 106, ili u kancelariji broj 14.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!