Sport

I Oumaru Abubakar u Napretku

I Oumaru Abubakar u Napretku! To je najnovije pojačanje kruševačkog superligaša. Samo par sati pre isteka prelaznog roka Oumaru Abubakar, Kamerunac, nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, OFK Beograda, Vojvodine i Partizana se vratio u srpski fudbal. Dan ranije je došao Nemanja Lakić-Pešić, bivši igrač Voždovca, niškog Radničkog, Donjeg Srema, austrijskog Kapfenberga i indijske Kerale. Pre njih su za FK Napredak potpisali još i Marko Kordić, Dejan Vidić, Slobodan Babić i Marko Mrkić.

Na golu Napretka biće Marko Kordić. Ranije je nastupao je za Vojvodinu, Bačku, Grbalj i Bokelj.

Dejan Vidić je pozajmica iz Crvene zvezde, ali sa mogućnošću potpisivanja ugovora sa Napretkom. Pre ovoga, šest meseci je bio na pozajmici u Grafičaru.

Napad novog Napretkovog tima pojačao je i Slobodan Babić. On je ugovor potpisao na tri godine. On je mladi reprezentativac Srbije, igrao za Slogu iz Kraljeva.

Iz Niša se preselio Marko Mrkić – ponikao je u Radničkom.

Ekipa je tokom pauze između dva dela sezone pretrpela prilične izmene. Ipak, iz kluba su zadovoljni pojačanjima, kao i radom ekipe na pripremama. Odigrano je nekoliko pripremnih mečeva, sa promenljivim rezultatom. Na zadnjoj proveri, juče, Napredak je u Jagodini pobedio istoimenu ekipu domačina sa 1-3.

Ostaje još finalni deo priprema, a prvu utakmicu na proleće “čarapani” igraju protiv Javora.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!