DruštvoSaobraćaj

Tri meseca za rekonstrukciju Kosovske ulice

Danas počinju radovi na rekonstrukciji Kosovske ulice. Iz tih razloga će ona biti zatvorena tokom, približno, tri meseca. Zbog obima i složenosti radova, izvršiće se i promena režima saobraćaja. Osim u Kosovskoj ulici, tako će biti i u Nemanjinoj, Jakšićevoj i Vladetinoj ulici. Za stanovnike Kosovske ulice koji imaju automobile biće omogućeno besplatno parkiranje na nekoliko lokacija u gradu.

Kosovska ulica će biti zatvorena za vreme izvođenja radova (približno tri meseca). U tom periodu će Nemanjina, Jakšićeva i Vladetina biti dvosmerne, uz zabranu parkiranja. Stanarima iz Kosovske ulice kojima je onemogućen ulazak u svoja dvorišta (od ulice Topličine do ulice Pećke), Poslovni centar nudi besplatno parkiranje na drugim lokacijama. Za to su predviđeni parking kod Hale sportova (kao najpraktičnija mogućnost parkiranja), ali i javne garaže: Bolnica ili Centar 2.

Korisnicima rezervisanih parking mesta u Kosovskoj ulici (od ulice Topličine do ulice Pećke), Nemanjinoj ulici (od ulice Kosovske do ulice Obilićeve) i u Vladetinoj ulici, ponudiće se mogućnost za rezervisana parking mesta na njima odgovarajućim lokacijama. Za to je potrebno da se obrate Poslovnom centru Kruševac.

Nadležni apeluju na sugrađane da izvezu svoje automobile ili ih uklone sa parking mesta najkasnije do 30. juna.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!