Društvo

Rešenje Gradske uprave

Gradska uprava je donela sledeće rešenje:

ODREĐUJE SE privremena zabrana saobraćaja za sve vrste vozila i pešake, osim za vozila za hitne intervencije, lica koja učestvuju na sanaciji posledica požara kao i specijalno vozilo „Pauk“ u Ulici Vidovdanskoj od Trga kosovskih junaka do raskrsnice sa Ulicom Topličinom i Ulicom Takovskom, u periodu od 05.11.2022. godine zaključno sa 13.11.2022. godine, radi hitne intervencije na sanaciji posledica požara nastalog u poslovnom objektu u Ul. Vidovdanskoj (You mart).

Privremeno se dislocira autobusko stajalište "Spomenik" iz Ul. Vidovdanske kod Doma sindikata u Ulicu Balkansku iza Trga kosovskih junaka sa desne strane.

Saobraćaj u ovom periodu usmerava se na alternativne pravace iz pravca Trga fontana na Ulicu Takovsku, a iz pravca centra grada na Ulicu Balkansku.

Obavezuje se Jugoprevoz Kruševac da svoje korisnike obavesti o izmenama u redu vožnje nastale usled izmene režima saobraćaja određene st. 1., 2. i 3. dispozitiva ovog rešenja.

Obavezuje se JP Poslovni centar da postavi saobraćajne znakove po ovom rešenju koji se odnose na zabranu zaustavljanja određenu st. 1. dispozitiva ovog rešenja.

Saobraćajnu signalizaciju i opremu za zabranu saobraćaja određenu u stavu I dipozitiva ovog rešenja postaviti u skladu sa Saobraćajnim projektom postavljanja saobraćajne signalizacije i opreme za vreme zatvaranja dela Ulice Vidovdanske u Kruševcu radi formiranja pešačke zone tokom letnjih meseci br. 2760 od 20.07.2011. godine izrađen od strane Direkcije za urbanizam i izgradnju JP Kruševac.

OBAVEZUJE SE JP Poslovni centar da:
– saobraćajne znakove postavi po ovom rešenju, u skladu sa Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji i u skladu sa pomenutim projektom,

– popiše i ukloni saobraćajne znakove koji ne odgovaraju navednoj signalizaciji o privremenoj zabrani saobraćaja,

– privremenu saobraćajnu signalizaciju stalno održava, a u slučaju oštećenja saobraćajnih znakova da iste odmah zameni,

– putem sredstava javnog informisanja obavestiti učesnike u saobraćaju o privremenoj zabrani i izmeni režima saobraćaja i

– po završetku radova uspostavi režim saobraćaja kakav je bio pre donošenja ovog rešenja.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!