Sport

Ragbisti počinju pripreme

Članovi Ragbi kluba Kruševac počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će u takmičenjima Ragbi saveza Srbije nastupiti sa četiri selekcije.

Treniramo na terenu Sportskog centra. Prošle godine smo se takmičili sa dve selekcije, pionirima i kadetima. Ove godine je planirano da u takmičenje uključimo juniore i seniore. Rezultat nam nije u prvom planu, jer imamo dosta novih, mladih igrača. Želimo da steknu što više iskustva, da kvalitetno rade i da budu “oni pravi” dogodine. Tada obeležavamo 30 godina postojanja kluba i 40 godina igranja ragbija u Kruševcu“, naglašava Bogdan Mihajlović, predsednik kluba.

Pioniri su u 2020. godini bili treći u Kupu Srbije i četvrti u prvenstvu, dok su kadeti bili drugi u B grupi Prvenstva Srbije.

Da bi realizovali zacrtani plan rada u Ragbi klubu Kruševac se nadaju pomoći. Najpre od lokalne samouprave i Ragbi saveza Srbije koji već nekoliko godina sprovodi ambiciozni program razvoja.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ragbisti nisu u mogućnosti da sprovode promocije po školama. Zato na druge načine pokušavaju da animiraju mlade koji žele da se bave ragbijem.

Svi koji žele da treniraju ragbi mogu da dođu na treninge koji su utorkom i četvrtkom od 18 sati na terenu Sportskog centra. Upis novih članova svih uzrasta je besplatan.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!