Sport

Napredak nastavlja takmičenje

Fudbalska Super liga se nastavlja. U subotu se igra 20. kolo, a Napredak gostuje Partizanu. Neefikasna igra tokom pripremnog perioda brine i navijače i stručni štab.

“Moramo poraditi na završnici napada. Imamo igru, ali nam manjka taj segment igre i mislim da imamo način da to popravimo.” tvrdi trener “čarapana” i dodaje da se rad na treninzima nastavlja.

Napredak pred sam nastavak šamionata ima i nova pojačanja koja su pristigla pod Bagdalu. Iz kadeta je došao mladi Luku Laban, a iskusni igrači Igor Zonjić i zadnji vezni Marko Tomić dolaze iz AMGK-a i jermenskog Alaškerta.

Utakmica Partizan – Napredak igraće se u subotu 6. februara od 17.00. Zbog epidemiološke situacije ići će direktan prenos preko live stream-a na FB stranici FK Napredak, a sve u sklopu akcije „Navijaj za Napredak, Čarapani hajde da se prebrojimo!“. Ova akcija će omogućiti navijačima da uz svoj Klub budu virtuelno. Za vlasnike virtuelnih ulaznica klub će omogućiti i uživo video prenose prvenstvenih utakmica. Uz kod sa svoje ulaznice moći ćete da pristupite grupi na Fejsbuk stranici Napretka. Tamo ćete moći uživo da pratite direktan prenos svih utakmica do kraja sezone (i one sa gostovanja).

Kupovina ulaznica vrši se jednostavno, preko stranice “Prodavnica” na sajtu FK Napredak. Uoči svake naredne utakmice koja se igra u Kruševcu, ako ne bude dozvoljena poseta stadionima, 20 najsrećnijih će dobiti kartu za VIP ložu na stadionu.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!