Poljoprivreda

Poljoprivredni sajam je u subotu

Sajam čija je tema poljoprivreda, i koji se organizuje po jedanaesti put, biće održan u subotu, 6. oktobra. U sklopu sajma se organizuje i 18. Regionalna stočarska izložba. Prema rečima organizatora, za nju vlada posebno veliki interes. I ove godine će do sajma biti i izložba poljoprivrednih proizvoda, domaće radinosti, rukotvorina, ukrasnog bilja, meda, vina i rakije. U okviru ove izložbe biće održano takmičenje za najbolji kotlić, najlepši slavski kolač i srpsko tradicionalno jelo.

Još jednom će svoju ponudu na ovoj agrobiznis manifestaciji izložiti najveći proizvodjači stočne hrane, sredstava za prihranu, zaštitu bilja i semenske robe. Pojaviće se i proizvožači baštenske opreme, alata, poljoprivredne mehanizacije, opreme, kao i osiguravajuće kuće i banke.

Poljoprivedni sajam će biti održan na prostoru kruševačke stočne i kvantaške pijace, Aerodromska ulica bb. Izlagači dolaze od 08.00, a svečano otvaranje je zakazano za 11.00.

Organizaciju sajma, kao i svih ovih godina, potpisuju Grad Kruševac i kruševačka Poljoprivredna savetodavna stručna sluba.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!