Plaćeni PR

Pokloni i akcije na otvaranju prve Diopta radnje u Kruševcu

Povodom otvaranja prve radnje u Kruševcu, u Ulici Vidovdanskoj 1, Diopta je u subotu, 21. aprila pripremila brojna iznenađenja, poklone, besplatne preglede i popuste za sve žitelje ovog grada!

Prvih pet kupaca dobija Diopta poklon karticu u vrednosti od 3.000 dinara, dok će naočare za sunce i dioptrijski okviri najpoznatijih svetskih dizajnera iz bogate ponude ove kompanije celog dana biti na sniženju od 20 odsto.

Popust od 20% na naočare i besplatni očni pregledi do 27. aprila

Diopta će, sa ciljem da što većem broju Kruševljana omogući da prekontrolišu vid, organizovati i besplatne oftalmološke preglede sve do 27. aprila. Građani će moći da se konsultuju sa stručnim lekarskim timom Diopte, zatraže savet, preporuku, ali i odaberu neki od 500 modela dioptrijskih ramova po ceni već od 1.500 dinara.

U ponudi ove radnje već u prvom trenutku će se naći više od 400 ženskih, muških i dečijih modela naočara za sunce već od 4.150 dinara.

Diopta radnja u Kruševcu deo je vodećeg maloprodajnog lanca optičarskih radnji u regionu. Diopta je godinama lider na domaćem tržištu i zastupnik najvećih svetskih brendova, kao što su Boss, Carrera, Celine, Givenchy, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Max mara, Tommy Hilfiger, Dsquared…

Diopta ima i bogatu ponudu kvalitetnih sočiva i prateće opreme, okuplja tim vrhunskih oftalmologa i ima najsavremeniju tehnologiju i opremu.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!