Plaćeni PR

Akademija Oxford – ponuda zanimanja

Akademija Oxford ima široku ponudu edukacija za različita zanimanja. Ovom prilikom izdvajamo dva.

Radnik fizičkog obezbeđenja

Mnogi koji su se odlučili da steknu zvaničan sertifikat za radnika fizičkog obezbeđenja se uopšte nisu pokajali. Jedan takav dokument im je kasnije otvorio mnoga vrata i omogućio im da pronađu dobro plaćen posao u toj struci.

A da bi neko mogao uopšte da konkuriše za radno mesto radnik fizičkog obezbeđenja, zahteva se da pohađa određenu edukaciju i da položi ispit u skladu sa pravilima. Naime, za obavljanje tih poslova neophodno je posedovanje zvanične licence. Ona se stiče nakon uspešno položenog stručnog ispita, koji organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Međutim, da bi neko mogao uopšte da izađe na polaganje tog ispita, njegova je obaveza i da priloži potvrdu o obučenosti, izdatu od strane relevantne institucije. Zato i naglašavamo da svako ko pohađa kurs za radnika fizičkog obezbeđenja, koji organizuje Akademija Oxford Kruševac, po završetku edukacije stiče uverenje o završenoj obuci. Dobro je naglasiti i to da je ova obrazovna institucija zvanično ovlašćena za sprovođenje pomenute obuke.

Prijavljivanje se može izvršiti svakog radnog dana u periodu od 08 do 21 h i subotom između 09 i 14 h direktno u prostorijama ove obrazovne institucije, koje se nalaze u ulici Majke Jugovića broj 43/2. Isto tako kandidat može prijavljivanje izvršiti i putem brojeva telefona 037 20 29 20 i 069 10 90 584.

Kandidatima kojima ne odgovara ni prvi ni drugi ponuđeni način za prijavljivanje, a zanima ih obuka i kurs za radnika fizičkog obezbeđenja, na raspolaganju je i mogućnost elektronskog prijavljivanja. U tom slučaju mogu poslati osnovne informacije o sebi na mail krusevac@akademijaoxford.com Među tim podacima se svakako mora naći ime i prezime svakog kandidata, kao i datum njegovog rođenja i broj telefona.

Nakon što budu završili prijavljivanje, biće potrebno i da se upišu. Tom prilikom se od svakog prijavljenog kandidata zahteva lično prisustvo i dostavljanje propisanih dokumenata, o čemu će na vreme da bude obavešten svako od njih.

Nije zgoreg da napomenemo i to da svako ko bude pohađao ovu edukaciju stiče mogućnost i da polaže ispit, kako bi postao vlasnik uverenja o uspešno završenoj obuci za radnika fizičkog obezbeđenja. Tek pošto stekne potvrdu o obučenosti, ima pravo da se prijavi u Ministarstvo unutrašnjih poslova kada bude bio organizovan ispit za sticanje važeće licence za obavljanje poslova fizičkog obezbeđenja.

Akademija Oxford Kruševac stoji na raspolaganju svima koji su zainteresovani da pohađaju seminar za radnika fizičkog obezbeđenja. Ne zaboravite da svoje mesto rezervišete na vreme!

Maser

Ukoliko ste ljubitelj masaža i smatrate da biste mogli da unovčite svoju ljubav prema tome, ne postoji bolji način nego da pohađate specijalizovanu edukaciju, koju organizuje Akademija Oxford Kruševac.

Valja napomenuti da se stručni kurs i obuka za masera sastoji kako od teorijskog dela, tako isto i od praktičnog dela. Za sve zainteresovane je vrlo važan upravo taj praktični deo, jer će moći vrlo brzo da se osposobe za pružanje usluga masaže.

Nakon što savladaju teoretski deo, svim polaznicima će biti data prilika da od najboljih stručnjaka u tom poslu stiču i praktična znanja. Upravo to i jeste najbitnije za buduće bavljenje tim poslom.

Trebalo bi da svi koji odluče da pohađaju ovaj stručni seminar, odnosno koji žele da steknu priznati sertifikat za masera, znaju i to da sav materijal koji je namenjen za teorijski deo edukacije, obezbeđuje Akademija Oxford Kruševac. Što se tiče praktične nastave, zahvaljujući vrlo uspešnoj saradnji sa najboljim salonima u gradu, ova obrazovna institucija nudi polaznicima mogućnost da upravo u okviru nekoga od njih i steknu sva neophodna praktična znanja.

Sem toga, treba informisati sve zainteresovane i o tome da obuka i kurs za masera može biti organizovana i za polaznike, koji već rade, odnosno za sve one koji imaju iskustvo na radnom mestu masera i posebno za one pojedince, koji su specijalizovani za relaks masažu. Zahvaljujući pohađanju ove edukacije, oni će postati vlasnici sertifikata i ranije stečena znanja će moći da podignu na mnogo viši nivo.

Prijavljivanje može da bude izvršeno na mail adresu krusevac@akademijaoxford.com i to u bilo kom trenutku. Ako nekome više odgovara, na raspolaganju mu je i opcija da prijavljivanje izvrši putem brojeva telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584. Izuzev te mogućnosti, kandidati mogu u toku radnog vremena da izvrše i direktno prijavljivanje u prostorijama ove obrazovne institucije. One se nalaze na adresi Majke Jugovića 43/2, a radno vreme je od ponedeljka do petka u periodu između 08 i 21 h, odnosno subotom od 09 do 14 h.

Ne oklevajte da naučite nešto novo! A ako uz to, bićete u prilici i da vrlo brzo po završetku edukacije stečeno znanje na najbolji mogući način unovčite!

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!