Sport

Počele pripreme fudbalera Napretka

Juče su otpočele pripreme fudbalera Napretka za prolećni deo Super lige. Posle nekoliko odlazaka iz kluba, prvoj prozivci su prisustvovali: Nikola Petrović, Janković, Andrijanić, Boranijašević, Simonović, Miladinović, Veškovac, Nemanja Petrović, Šljivić, Eskić, Markoski, Ivanović, Vukanović, Bajić, Vulić, Milisavljević, Radmanovac, a Sekidika se priključuje danas.

Plan za ove pripreme je takav da će se prvi deo odraditi u Kruševcu, dok se 23.januara odlazi u Antaliju na dvonedeljni dalji rad. Posle povratka iz Turske pripreme se nastavljaju 6.februara u Kruševcu. Drugi deo sezone počinje 17. februara, i u prvom meču Napretku u goste dolazi Spartak iz Subotice.

Sedmo mesto na tabeli i osvojena 34 boda daju dosta razloga za očekivanja da će u nastavku prvenstva rezultat biti još bolji. Predsednik kluba, Marko Mišković najavio je značajna pojačanja već sa prvim danom prelaznog roka koji počinje u ponedeljak 15. januara. Ona će biti vrlo važna, jer su klub napustili neki od ključnih igrača. Posebno se očekuje ko će se pojaviti od novih igrača u špicu napada.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
1 Komentar
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!