DruštvoPažnja !

Penzionerske kartice stigle u Kruševac

Penzionerske kartice stigle u Kruševac. To je informacija koju je danas prosledio Republički fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. U saopštenju koje se odnosi na teritoriju koju pokriva kruševačka filijala Fonda stoji sledeće:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere Rasinskog upravnog okruga da će od sutra, 5. septembra, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice. Penzioneri Kruševca, Aleksandrovca, Brusa i Trstenika mogu preuzeti penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova. Penzioneri Kruševca preuzimaju kartice u Filijali RF PIO Kruševac, u kancelariji br.14, na adresi Vidovdanska 28. Penzioneri Aleksandrovca mogu preuzeti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Aleksandrovcu, Trg oslobođenja b.b. Korisnici iz Brusa preuzimaju svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Brusu, Mike Đorđevića 7, a penzioneri iz Trstenika mogu dobiti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Trsteniku, Vuka Karadžića 21.

Penzionerima Varvarina kartice su dostupne za preuzimanje od utorka do četvrtka, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Kruševac u Varvarinu, Slobode b.b. Penzioneri Ćićevca mogu preuzeti svoje kartice ponedeljkom i petkom, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Kruševac u Ćićevcu, Karađorđeva b.b.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!