Sport

Novi stari trener u FK Napredak ?

Da li na kormilo tima u FK Napredak dolazi novi stari trener? Još uvek nema zvanične informacije, ali je čaršijom već prostrujalo. U Napredak se, kažu, na mesto prvog čoveka struke vraća Dragan Ivanović. U slučaju da se informacija pokaže istinitom, ova smena dolazi posle vrlo lošeg početka prolećne polusezone za “čarapane”. Tako da je ona, u neku ruku, i logičan sled događaja.

Na drugoj strani, Ivanović je tokom rada u Kruševcu uspeo da tim dovede do vrlo dobre igre. Vodio je Kruševljane u 21 zvaničnom susretu, a iz kluba je otišao krajem 2016. Posle toga je radio u Vojvodini (kratkih 7 mečeva), Bačkoj i Hajduku iz Kule. Statistike kažu da klubovi koje je vodio sa njim imaju solidnih 68.18% pobeda. Opet, u toj statistici sa Napretkom je bio najslabiji – tek nekih 47.62% (10 pobeda, 5 remija i 6 poraza).

Iz medija se zna da je Ivanović imao i inostrane pobede, ali izgleda da je Napredak dao sasvim solidnu ponudu za nastavak nekadašnje saradnje. Za bolje rezultate “čarapana”, nadamo se, novi stari trener i nove pobede.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!