Kultura

Massimo nastupa sutra

Massimo Savić će, u sali bioskopa “Kruševac”, u sredu uveče održati svoj koncert. Popularni pevač će svoj aktuelni album “Sada” predstaviti i kruševačkoj publici. Na ovoj mini turneji Massimo, osim u Kruševcu, nastupa i u Užicu, Kragujevcu i Subotici na Palićkom jezeru .

Album “Sada” izašao je u maju prošle godine i njime je Massimo obeležio 35. godišnjicu muzičkog rada. Hvaljen i nagrađivan album predstavile su uspešne pesme poput „Neka ti plove brodovi“, „Nama se nikud ne žuri“ i veliki hit „Nisam spreman“ koji je napisao Sergej Ćetković, i koji se Massimu već nekoliko puta pridružio na koncertima u izvođenju te pesme.

Velik je interes za dolazak u druge gradove u Srbiji. Dobio sam toliko poruka preko naših društvenih mreža i bilo je zaista krajnje vrijeme da započnemo ovu turneju. Iznimno se veselim susretu s publikom i ne mogu dočekati da vam predstavim nove materijale. Naravno, bit će mjesta i za pjesme koje su obilježile moju karijeru, jer ipak obilježili smo čak 35 godina na sceni. Prvi koncert održati će se u Kruševcu, u sredu 5. juna sa početkom u 20:30 časova. Nakon toga nastavljamo u avgustu, Užice u četvrtak 22. u bašti Kulturnog centra Uzice sa početkom u 21 čas, 23. smo u Kragujevcu u Zastavinoj bašti sa početkom u 21 čas, a u subota 24. stižemo na Palić kod Subotice gdje nastupamo na letnjoj pozornici, takođe u 21 čas“, najavio je svoje nastupe Massimo.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!