Dobro došli na Internet portal Kruševac   Pročitaj mi tekst! Dobro došli na Internet portal Kruševac

Kruševljani pobeđuju za druge…

Kruševljani pobeđuju igrajući za druge… Tako bi se mogao ukratko prepričati izveštaj sa badminton turnira A kategorije koji je igran proteklog vikenda u Beogradu.

U muškom dublu bez premca su bili Sergej Lukić iz BK Zmajevi i Luka Milić, novopečeni član BK Novi Sad. U uzbudljivom finalu odigranom u tri seta Lukić i Milić bacili su na pleća odličan dubl BK Beograd Andrija Doder, Mihajlo Tomić.

I okršaj za bronzano odličje odlučen je u trećem setu. Posle velikog broja preokreta i izvanrednih poena Kruševljani Ilija Pavlović iz BK Novi Sad i Borko Petrović iz BK Beograd slavili su. Bili su bolji u duelu sa Miodragom Kaličaninom iz BK Beograd i Dragoslavom Petrovićem iz BK Zmajevi.

Ništa manje neizvesno nije bilo ni u konkurenciji mešovitih dublova. Trofej u miksu osvojili su Doder i Sudimčeva. Oni su pobedili u završnom meču iako su gubili od Milića i Vitmanove sa 1:0 u setovima. Ipak, uspeli su u finalu da u naredna dva seta tas na vagi prebace na svoju stranu i da na kraju stignu do najsjajnijeg odličja.

Tako je, na kraju, pobedničko postolje bilo prepuno Kruševljana. Koji, uglavnom, igraju za klubove iz drugih gradova…

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Pročitaj mi tekst!