Sport

Kruševljani pobeđuju za druge…

Kruševljani pobeđuju igrajući za druge… Tako bi se mogao ukratko prepričati izveštaj sa badminton turnira A kategorije koji je igran proteklog vikenda u Beogradu.

U muškom dublu bez premca su bili Sergej Lukić iz BK Zmajevi i Luka Milić, novopečeni član BK Novi Sad. U uzbudljivom finalu odigranom u tri seta Lukić i Milić bacili su na pleća odličan dubl BK Beograd Andrija Doder, Mihajlo Tomić.

I okršaj za bronzano odličje odlučen je u trećem setu. Posle velikog broja preokreta i izvanrednih poena Kruševljani Ilija Pavlović iz BK Novi Sad i Borko Petrović iz BK Beograd slavili su. Bili su bolji u duelu sa Miodragom Kaličaninom iz BK Beograd i Dragoslavom Petrovićem iz BK Zmajevi.

Ništa manje neizvesno nije bilo ni u konkurenciji mešovitih dublova. Trofej u miksu osvojili su Doder i Sudimčeva. Oni su pobedili u završnom meču iako su gubili od Milića i Vitmanove sa 1:0 u setovima. Ipak, uspeli su u finalu da u naredna dva seta tas na vagi prebace na svoju stranu i da na kraju stignu do najsjajnijeg odličja.

Tako je, na kraju, pobedničko postolje bilo prepuno Kruševljana. Koji, uglavnom, igraju za klubove iz drugih gradova…

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!