DruštvoPažnja !SaobraćajServisne informacije

Izmene u režimu saobraćaja – zatvaranja trase autoputa

Najavljene su izmene u režimu saobraćaja. Stiglo nam je obaveštenje o zatvaranju auto-puta E761: Pojate – Preljina (“Moravski koridor”), tj. državnog puta IA reda br. 5, na delu od denivelisane raskrsnice „Ćićevac“ do kružne raskrsnice „Koševi“, koje prenosimo u celosti.

Obaveštavamo vas da je zbog puštanja u saobraćaj Poddeonice 3: Makrešane – Kruševac (Koševi) auto-puta E761: Pojate-Preljina (“Moravski koridor”), planiranog za četvrtak, 7. decembra 2023. godine u 15 časova, biće neophodno izvršiti zatvaranje predmetnog auto-puta na delu od denivelisane raskrsnice „Ćićevac“ do kružne raskrsnice „Koševi“. Zatvaranje je neophodno zbog izvođenja završnih radova na Poddeonici 3: Makrešane – Kruševac (Koševi), a u cilju bezbednog funkcionisanja saobraćaja.

Zatvaranje će se izvršiti u periodu od 6. decembra 2023. godine u 00:00 časova do puštanja Poddeonice 3 u saobraćaj tj. do 07. decembra 2023. godine u 15 časova. Tokom zatvaranja navedenog dela auto-puta, saobraćaj će biti preusmeren na alternativnu mrežu saobraćajnica. Na području grada Kruševca ulicama Balkanskom, Jug Bogdanovom i Cara Lazara.

U pomenutom periodu određena je zabrana zaustavljanja i parkiranja u ulici Cara Lazara desnom stranom od ulice Vojislava Ilića do ulice Strahinjićeve i u ulici Jug Bogdanovoj od ulice Brijanove do ulice Kopaoničkih žrtava. Obzirom da se očekuje povećana frekvencija saobraćaja apelujemo na građane, da u pomenutom periodu poštuju zabranu zaustavljanja i parkiranja i koriste alternativne saobraćajnice.

Kako bi se planirana izmena režima saobraćaja sprovela na što efikasniji način, predviđeno je i prisustvo patrola saobraćajne policije duž alternativne putanje. One će svim učesnicima u saobraćaju biti od pomoći davanjem neophodnih obaveštenja. U slučaju potrebe, i regulisanjem protoka saobraćaja na svim kritičnim lokacijama.

Nakon puštanja u saobraćaj Poddeonice 3: Makrešane – Kruševac (Koševi), uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu auto-puta od Pojata do Kruševca (Koševa).

Poštujte izmene u režimu saobraćaja. I zbog sebe, i zbog drugih.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!