Sport

Fudbaleri spremni za novu sezonu

U subotu 22. jula počinje novi fudbalski šampionat Srbije u elitnom rangu. Superligaši Napretka su obavili najveći deo priprema i u novu sezonu fudbaleri spremni ulaze, sa vrlo visokim očekivanjima. Ekipa je pojačana i dobro ukomponovana, a to dokazuje i neprekinuti niz pobeda na pripremama. Redom su pred “čarapanima” u pripremnim utakmicama padali Konokordija (4-1), Gaz Metan (2-1), Javor (5-1), Rudar (2-0), Krupa (3-0) i Jagodina (3-0).

Sakićeva četa je bila vrlo ubedljiva u svim mečevima. Sve ovo pokazuje izgrađen pobednički duh tima, a ostaje da se on potvrdi u prvenstvu. Tome, uz igrače koji su već bili u klubu, treba da doprinesu i pojačanja koja su stigla u klub: Nikola Boranijašević, Nemanja Milosavljević, Nemanja Petrović, Uroš Đerić, Semetve Ajobi i Mohamedu Hadži Ugandu.

Novu sezonu u Kruševcu otvara utakmica protiv beogradskog Rada. Posle “građevinara” Napredak u drugom kolu gostuje Čukaričkom 29. jula. Slede utakmice 5. avgusta protiv Radnika, pa 9. avgusta protiv Bačke. I raspored ove godine ide na ruku Kruševljanima koji su prošle godine imali raspored sa vezanim utakmicama protiv najjačih.

I navijači kruševačkog tima očekuju da vide dobre mečeve pod Bagdalom, ali i da posle završene sezone vide svoj klub u nekom evropskom nadmetanju.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!