Društvo

Fudbaleri izgubili u Ivanjici

Pauza u fudbalskom prvenstvu Srbije je došla u pravi čas za “čarapane”. To je pokazala i današnja utakmica koju su odigrali u Ivanjici. Kruševljani su izgubili rezultatom 1.0, a strelac za domaće bio je Bjedov u 50-om minutu.

Verovatno je slabim rezultatima iz nekoliko zadnjih kola doprineo i izuzetno nezgodan raspored, ali postoji i mišljenje da su nekima od igrača “uši pune” ponuda koje im pristižu iz većih klubova. No, kako god bilo, nastupajuća prvenstvena pauza će omogućiti klubu iz Kruševca da se pregrupiše i odluči hoće li zadržati sastav i pokušati da dopre do evropskih takmičenja, ili će rasprodati ekipu zbog zarade na trgovini, a potom u prolećnom delu pokušati da izbori opstanak.

Ovaj scenario smo u Kruševcu gledali već mnogo puta, i u većini slučajeva se klub rešavao za brzu zaradu kroz rasprodaju igračkog pogona. Ako tako bude i ovog puta navijači “čarapana” će biti ozbiljno razočarani, što će imati i posledice na posetu stadionu (koja je taman počela da postaje nešto značajnija).

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!