Kultura

Noć knjige u glavnoj ulici

Petak 16. decembar 2016. od 17 do 24h je termin određen za petnaestu regionalnu Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Spisak izdavača čije knjige će biti na popustu do 20 odsto: Agape knjiga, Agora, Algoritam, Arhipelag, Book, Booka, Clio, Čarobna knjiga, Data Status, Dereta, Dexy Co, Draslar partner, Evro Book, Fabrika slova, Finesa, Geopoetika, Global Press, Globosino, Heliks, Sezam Book, Kontrast, Kreativni centar, Leo Commerce, Lom, Mascom, Miba Books, Novosti, Nova Knjiga Plus, Odiseja, Orfelin, Paideia, Paladin, Pčelica, Psihopolis, Publik Praktikum, Samizdat, Službeni glasnik, Solaris, Srpska reč, Urban Reads, Valera, Verba, Via print, Vukotić media, Vulkan.

U Kruševcu će sve ovo biti dostupno u knjižari Delfi u glavnoj ulici.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!