Kultura

Dvadeseta “Noć knjige” u Laguni i knjižarama Delfi

Dvadeseta “Noć knjige” u Laguni i knjižarama Delfi će biti održana danas (večeras). Trajaće od 17.00 do 24.00. To će biti još jedna prilika da se po povoljnijim cenama kupe knjige i gift program. Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%. Na DexyCo knjige 30%, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20%. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. Uz svaku kupovinu pripremljeni su i pokloni.

Noć knjige biće održana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Vesna Mihailović je na najavnoj konferenci za štampu naglasila da će se dvadeseta “Noć knjige” ovoga puta održati na rekordnom broju lokacija: „Pored postojećih knjižara, otvorili smo nedavno nove knjižare u Leskovcu i Somboru i ekskluzivni Delfi gift šop u TC Ada mol. Tako će se Noć knjige održati na čak 59 lokacija u 29 gradova u Srbiji i regionu.“

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!