Plaćeni PR

Akademija Oxford ima novu ponudu

Ako postoje zanimanja, za kojima u svakom trenutku vlada velika potražnja, onda se svakako u njih mogu svrstati ona, koja spadaju u domen nege i lepote. Možda baš zato što gotovo svaka pripadnica nežnijeg pola i te kako voli da vodi računa o svom izgledu. Mada se mora priznati da usluge stručnjaka za ove oblasti nisu nepoznate ni pripadnicima jačeg pola.

Svakako, ko god se školuje za zanimanje maser ili pedikir, manikir i frizer, recimo, sigurno neće biti bez posla. I koliko god osoba da stekne sertifikat za zanimanja iz oblasti nege i lepote, nikada na tržištu rada neće biti tako velika konkurencija i svako od njih će imati posla, prosto zato što su u pitanju usluge koje su izuzetno tražene.

Idealan način za poboljšanje zarade

U trenutku kada su mnogi, usled pandemije Covid – 19 ili ostali bez posla ili rade kraće, logično je i očekivano da su se mnogi zapitali na koji način mogu da dopune kućni budžet.

Mnogi su shvatili da će im dodatna edukacija pomoći u tome, a naročito u okviru zanimanja vezano za oblasti nege i lepote.

Zahvaljujući tome što Akademija Oxford Kruševac nudi mogućnost sticanja sertifikata za zanimanja iz oblasti nege i lepote, sada je zainteresovanima mnogo lakše da se dodatno edukuju i da na taj način poboljšaju kućni budžet.

Pored ostalog, u ponudi se nalaze kursevi i obuke za frizera, za manikir, pedikir i nadogradnju noktiju, kao i za kozmetičara i šminkera. Posebno treba istaći informaciju da ova obrazovna institucija organizuje kurseve i za muškog i za ženskog frizera, ali i specijalizovanu obuku za muško – ženskog frizera.

U ponudi Akademije Oxford u Kruševcu se nalaze i mnoge druge obuke i kursevi nege i lepote, tako da nikakve sumnje nema da će svaki pojedinac pronaći ono što je njemu interesantno da izučava.

Dodatna je prednost ta što svi kandidati imaju mogućnost da praksu pohađaju kod najboljih stručnjaka za konkretnu oblast, budući da ova obrazovna institucija sa puno pažnje bira svoje poslovne partnere.

Zahvaljujući takvom načinu organizacije nastave, te činjenici da je akcenat stavljen na praktični deo svake obuke, svi polaznici bivaju osposobljeni da vrlo brzo po sticanju sertifikata počnu samostalno da obavljaju posao za koji su se sertifikovali.

Ukoliko i vi želite da poboljšate svoju radnu biografiju, ali i da pronađete način da dodatno zarađujete, onda su kursevi i obuke u oblasti nege i lepote definitivno pravi izbor za vas!

Prijavljivanje možete izvršiti direktno u prostorijama Akademije Oxford Kruševac, koje se nalaze na adresi Majke Jugovića 43 / 2 ili preko mejl adrese krusevac@akademijaoxford.com Zainteresovani pojedinci, kojima tako više odgovara, osnovne informacije o sebi mogu dostaviti i na brojeve telefona 037 20 29 20 ili 069 10 90 584, te na taj način izvršiti prijavu za pohađanje izabrane edukacije u ovim oblastim. Radno vreme ove obrazovne institucije je u periodu od 08 do 18h  svakog radnog dana i subotom u periodu od 09 do 14 h.

Odaberite najbolji način za poboljšanje svog finansijskog stanja! Sticanje sertifikata za zanimanja iz oblasti nege i lepote će vam omogućiti pronalaženje dodatnog izbora prihoda u najkraćem mogućem roku!

Sve je, čini se ranije bilo jednostavnije, kada je u pitanju administracija. Tačno se pre znalo koji dokument je potreban i kako se arhivira, a i bila je ograničena ponuda zanimanja u oblasti administracije, u to nema sumnje.

Međutim, svi smo i te kako svesni činjenice da se sa promenom navika i okruženja, menjaju i potrebe za osobama osposobljenim za obavljanje određenih zanimanja.

Tako je savremeno doba iznedrilo i mnoga, vrlo interesantna zanimanja koja se mogu svrstati u administrativna.

Naučite nešto novo

Ne postoji lakši način za poboljšanje trenutne situacije od ulaganja u sopstvenu edukaciju. Iako će to nekome možda i da zvuči čudno, ne treba ni u kom slučaju izgubiti iz vida činjenicu da se čovek uči dok je živ. A tim pre što Akademija Oxford Kruševac nudi izuzetno zanimljive stručne obuke za administrativna zanimanja. Sticanjem sertifikata u okviru ove obrazovne institucije će kandidatima biti mnoga vrata u poslovnom svetu otvorena.

S obzirom na to da je ponuda vrlo obimna i interesantna, to se zainteresovanima nudi mogućnost da steknu sertifikat za zanimanje poslovni sekretar ili poslovni sekretar u spoljnoj trgovini, dok je u ponudi i knjigovodstveni kurs u Kruševcu. Naravno da svi koji to žele, imaju mogućnost i da pohađaju kurs slepog kucanja, ali i kurs za računovođu u daktilografski kurs.

Jedno od posebno traženih zanimanja u novije vreme jeste i komercijalista, a upravo i tu edukaciju ima u ponudi Akademija Oxford Kruševac.

Ko želi, ima priliku da u okviru ove obrazovne institucije pohađa i stručnu obuku za međunarodno poslovanje, kao i za vođenje poslovnih knjiga, ali isto tako ima priliku i da stekne sertifikat za službenika javne nabavke.

Samim tim što je to vrlo aktuelna tema, ova obrazovna institucija svim zainteresovanim pojedincima i institucija nudi i kurs za vođenje elektronskog dnevnika u osnovnim i srednjim školama.

Za ljubitelje pisanja, ali i informacionih tehnologija su u ponudi kursevi i obuke pisanja za web i pisanja za blog.

Dakle, sasvim je jasno da je ponuda ove obrazovne institucije na zavidnom nivou, te da svako može da izabere za koje zanimanje želi da se edukuje, odnosno sa kojom od pomenutih tema želi da se bolje upozna.

U ulici Majke Jugovića broj 43 / 2 se nalazi Akademija Oxford Kruševac, a radno vreme je u toku sedmice između 08 i 18 časova, odnosno subotom od 09 do 14 časova. Upravo u tom periodu, svaki zainteresovani pojedinac može direktno u prostorijama te obrazovne institucije da izvrši prijavljivanje, a to može da učini i putem telefona broj 037 20 29 20 ili 069 10 90 584. Za one kojima tako iz bilo kog razloga više odgovara, dostupna je i opcija prijavljivanja elektronskim putem. Dovoljno je da svoje ime i prezime, datum rođenja i broj telefona pošalju na mejl adresu krusevac@akademijaoxford.com i da na taj način izvrše prijavljivanje.

Idealan spoj teorije i prakse, koji se kombinuje u okviru administrativnih kurseva, uz pažljivo odabrane i adekvatno kvalifikovane predavače je garant za uspešnost. Posle sticanja sertifikata za izabrano zanimanje, svaki kandidat stiče sasvim dovoljno znanja da konkretne poslove može samostalno da obavlja.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!