Kultura

To sam JA – UMETNIK

Udruženje za pomoć i unapredjenje položaja dece i mladih sa smetnjama u razvoju “Osmeh na dlanu” Kruševac na konkursu iz kulture koji finansira Grad Kruševac realizuje projekat “To sam JA – UMETNIK”. Projekat se realizuje sa ciljem izdavanja publikacije. Ona govori o uspešnosti i vidljivosti osoba sa invaliditetom na teritoriji Opštine Kruševac.

U publikaciji su se našli umetnici iz: SOŠO Veselin Nikolić Kruševac, Centar za osobe sa invaliditetom Kruševac, Udruženje za pomoć osobama sa autizmom, Udruženje REA, Udruženje dijabetičara, Osnovna organizacija gluvih i nagluvih, Savez slepih i Udruženje “Osmeh na dlanu”.

Dodela publikacija je održana juče, u ponedeljak 27.05.2019.god u 17.00 časova u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac. Uz predstavljanje umetnika izveden je i kulturno umetnički program. Učestvovali su naši umetnici, osobe sa invaliditetom. Oni su pevali, recitovali, glumili, predstavili svoje radove, fotografije… U programu su učestvovali i drugi. Bili su to Muzička škola “Stevan Hristić” iz Kruševca, profesor muzičkog vaspitanja Demiri Enver i Svetlana Djurdjević ispred Udruženja pesnika Srbije.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
1 Komentar
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!