Kultura

Stand up show Srđana Dinčića u petak

Stand up komičar, Srđan Dinčić, će nastupiti pred kruševačkom publikom. Svoj četvrti specijal “Treće stanje”, izvešće 23. novembra u bioskopu “Kruševac” u 20:30.

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića. Premijerno je izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nastup se u Beogradu održava jednom mesečno, u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić”. Posle dva reprizna igranja u matičnom klubu organizacije Standup.rs, Ben Akiba comedy club-u, u toku je turneja po gradovima. To je bio slučaj i sa prethodnim specijalom “Đavo iz jagode”.

Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova tri One man show-a do sada su: “Ispod nevidljivog kišobrana”, “Laž po istinitom događaju” i “Đavo iz jagode”. Četvrti se zove “Treće stanje” i sa njim sada nastupa. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu “Stand up & more” koji se emituje na kanalu Comedy central Extra. Prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om “Đavo iz jagode”.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa “Kruševac”. Cena karte je 600 din.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!