Društvo

Obuka za vršnjačke edukatore u Kruševcu

Udruženje Edukativni centar – Kruševac objavilo je poziv za učešće na obuci za vršnjačke edukatore. Obuka se izvodi u sklopu projekta “Edu mobilni – Tvoj korak ka Evropi”. Jedan od ciljeva projekta i obuke je unapređivanje informisanosti mladih na nivou obuhvaćenih lokalnih zajednica (Obrenovac, Loznica, Ub, Mali Zvornik, Šabac, Kruševac, Trstenik, Brus, Varvarin, Aleksandrovac, Ćićevac i Blace) o nacionalnim i evropskim programima namenjenih mladima.

Obuka će biti održana u Kruševcu od 5. do 7. oktobra 2018. godine. Svi troškovi učešća na obuci će biti pokriveni od strane organizatora (prevoz, smeštaj, hrana).

U kasnijoj fazi projekta biće realizovano 6 interaktivnih radionica u 6 gradova i opština koje učestvuju u projektu. Od učesnika obuke očekuje se da uzmu aktivno učešće u realizaciji ovih radionica koje organizujemo u cilju da se mladi bliže upoznaju sa evropskim programima i mogućnostima koje imaju da se aktivno uključe u evropske programe namenjene mladima (Erazmus +, Internacionalni/Nacionalni volonterski kampovi, Horizont 2020, Kreativna Evropa, Evropski volonterski servis, Evropa za građane/ke i drugih).

Edukativni centar – Kruševac ovaj projekat reaalizuje u saradnji sa organizacijama EmPower iz Požege i Mrežom Mladih Jugoistočne Evrope iz Sarajeva.

Subscribe
Obaveštenje o
guest
1 Komentar
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
Skip to content Click to listen highlighted text!